De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ca. 2,5 uur, waarin we voornamelijk zullen bezig zijn met oefeningen. Daarnaast vindt rondom de 6e sessie een oefendag plaats van 10 – 16 uur. Deze is, indien niet anders vermeld, in de Yogaruimte van het Z-Cafe (te Culemborg) en is inclusief lunch.

Wanneer u zich aanmeldt voor een training, volgt er een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek om wederzijdse verwachtingen helder te maken. Voor meer info over startende trainingen, klik hier.

Handig om te weten:

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Trek makkelijk zittende kleding aan. Een extra paar sokken en/of een dekentje meenemen is vaak wenselijk voor de liggende oefeningen. Matjes en kussens zijn aanwezig. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier of bellen (0616858600). Ik sta u graag te woord.

Locatie:

Yogaruimte van het Z-Café

Ridderstraat 4 te Culemborg

Kosten (incl werkboek, begeleidende audio en een stiltedag):

 Bedrijven: € 600,-

Particulieren: €450,- (vanaf 2020  €500,-) *

* Bij beperkt budget is een andere regeling mogelijk

In termijnen betalen is mogelijk. Soms wordt de training (deels) vergoed. Neem hiervoor contact op met uw eigen zorgverzekeraar of bespreek de mogelijkheden met uw werkgever.

NIEUWS: Diverse verzekeraars vergoeden binnen het aanvullende pakket mindfulness bij burn-out klachten. De vergoeding zal rond de 350 euro per cliënt zijn (maar check de polis voor de precieze bedragen). Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse MBSR of MBCT (beide zijn mogelijk!) voor verzekerden van 18 jaar en ouder met burn-out klachten. Voorwaarde is dat de MBSR of MBCT gegeven wordt door mindfulnesstrainers die VMBN lid categorie 1 zijn (dit is in mijn geval zo). Ook dient de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. Deze verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar.